Siirry sisältöön

Controller

Suomi, Uusimaa, HelsinkiTalous ja toiminnanohjaus -yksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Hoidamme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä järjestämme Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen CONTROLLERIA investointihankkeiden hallintaan

Kaupunkiliikenne investoi vuosittain noin 200 milj. euroa uusiin ratoihin ja vaunukalustoon sekä omaisuuden peruskorjauksiin. Suunnittelussa ja toteutuksessa on yhtä aikaa noin 200-300 investointihanketta.


Työskentelet osana Kaupunkiliikenteen controller-tiimiä talouspalveluissa. Talouspalvelumme toimii keskitetysti palvellen Kaupunkiliikenteen muita yksiköitä. Tehtävässä toimit Kaupunkiliikenteen uuden omaisuus- ja investointisalkun hallintajärjestelmän kehittäjänä. Tehtävään kuuluu myös investointihankkeiden vaikuttavuuteen ja kannattavuuteen liittyvä mallinnus ja ohjaus sekä laskentamenetelmien kehittäminen. Osallistut lisäksi Kaupunkiliikenteen omaisuus- ja investointisalkkujen raportoinnin ja analytiikan kehittämiseen sekä tuet investointihankkeiden projektipäälliköitä.


Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta investointiprojektien talousohjauksesta. Sinulla on analyyttinen työote, erinomaiset yhteistyövalmiudet ja kykyä vaikuttaa sekä halua oppia ja kehittyä.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edut sekä työsuhdematkalippu. Käytössämme on myös liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan

Lisätietoja tehtävästä antaa taloussuunnittelupäällikkö Ari Päivärinta (p. +358 50 568 1344) 22.9. klo 12-13 ja 29.9. klo 15-16.

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään jättämään hakemuksensa mahdollisimman pian, kuitenkin 7.10.2022 mennessä.

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi