Siirry sisältöön

HR-asiantuntija

Suomi, Rogalandin lääni, Helsinki

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Liity joukkoomme!


Haemme palkka- ja työsuhdeosaamista omaavaa, määräaikaista HR-asiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen 30.6.2023 saakka Kaupunkiliikenteen HR-palveluihin. HR-palveluissa huolehdimme työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä. Tiimimme huolehtii mm. henkilöstöpalveluista, työsuhdeasioista, työhyvinvoinnin kehittämisestä sekä HR-tiedolla johtamisesta.


Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • työehtosopimuksiin ja palkkaukseen liittyvät tehtävät kuten työehtosopimusten soveltaminen
  • työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvät tehtävät
  • yhteistyö ulkoisen palkkahallinnon kumppanimme kanssa
  • päiväsi voivat sisältää laajasti myös muita tiimin vastuulle kuuluvia henkilöstöhallinnon tehtäviä

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on jo kokemusta työsuhde- ja palkka-asioiden hoitamisesta, työehtosopimusten tulkinnasta sekä mieluiten myös palkkahallinnon yhteyshenkilönä toimimisesta. Sinulla on monipuolista kokemusta sekä HR-järjestelmistä että HR-raportoinnista. Hallitset MS Officen käytön ja erityisesti Excelin käyttö on sinulle tuttua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää proaktiivista ja itseohjautuvaa työotetta; olet valmis kohtaamaan ja ratkomaan haasteita, joihin ei välttämättä ole valmiita ratkaisuja. Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia, ja ymmärrät oman työsi merkityksen organisaation toiminnalle. Tehtävään sisältyy runsaasti yhteydenpitoa organisaatiomme eri osiin, joten tarvitset erinomaisia yhteystyö- ja vuorovaikutustaitoja.


Miksi Kaupunkiliikenne Oy?

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Kaupunkiliikenne rakentaa tulevaisuuden kaupunkia ja pitää sen liikkeessä jo tänään. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten mm. työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Työskentelemme monipaikkaisesti, joten työtä voit tehdä joustavasti etänä tai toimistolla.

Lisätietoja

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lisätietoa tehtävästä antaa va. henkilöstöpäällikkö Paavo Aarnio (p. 040 6638247) 10.6. klo 11-12 ja 14.6. klo 13-14 tai va. yksikön johtaja Matts Hägg (p. 040 8095053) 21.6. klo 12-13 ja 29.6. klo 12-13.

Hakuaika tehtävään päättyy 3.7.2022

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi