Siirry sisältöön

Juristi

Suomi, Uusimaa, HelsinkiHenkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja. Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Liity joukkoomme!


Etsimme nyt Kaupunkiliikenteen hallintopalveluihin juristia vakituiseen työsuhteeseen. Hallintopalveluissa huolehdimme Kaupunkiliikenteen yleishallinnosta sekä juridisten palveluiden tuottamisesta koko organisaatiolle.

Juristina tehtävänkuvaasi sisältyy muun muassa:

  • oikeudellinen avustaminen julkisissa hankinnoissa
  • kaupallisten ja muiden sopimusten laadinta ja kommentointi
  • hallinnollisten ohjeistusten valmisteluun osallistuminen
  • yhtiön edustaminen ja oikeudellinen avustaminen riita-, rikos- ja viranomaisasioissa
  • oikeudellinen avustaminen päätösvalmistelussa
  • oikeudellinen neuvonta mm. työ- ja yhtiöoikeudellisissa sekä tietosuojaan liittyvissä asioissa
  • kiinteistöjuridiikkaan liittyvät asiat
  • henkilöstön kouluttaminen
  • yhtiön compliance-toiminnon kehittäminen osana compliance-työryhmää.

Työtehtäväsi voivat liittyä monipuolisesti eri oikeudenaloihin ja tehtävänkuvaasi voidaan sovittaa oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.


Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme oikeustieteen maisterin tutkintoa ja erinomaista suomen sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen ja osaamisen edellä mainittuihin oikeudenaloihin ja tehtäviin liittyen, erityisesti julkisten hankintojen ja sopimusten laadinnan osalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi erinomaista loogista päättelykykyä sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Hankit ja sovellat tietoa sujuvasti ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja tarvittaessa käyt neuvotteluja myös englannin kielellä.


Miksi Kaupunkiliikenne?

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten mm. työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Työskentelemme monipaikkaisesti, joten työtä voit tehdä joustavasti etänä tai toimistolla.

Lisätietoja

Lisätietoja

Jätä hakemuksesi 18.12.2022. klo 23.59 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Anu Pajala, p. 09  310 38355, 28.11. klo 12.00-13.00, 7.12. klo 10.00-11.00 ja 15.12. klo 13.00-14.00.

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi