Siirry sisältöön

Projektipäällikkö rataprojektitiimiin

Suomi, Rogalandin lääni, HelsinkiOmaisuudenhallintayksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Tule meille projektipäälliköksi rata- ja ratasähköprojektit- tiimiin

Tiimi on osa omaisuudenhallintayksikön hankepalveluita ja sen tehtävänä on toteuttaa investointiprojekteja pääkaupunkiseudun raitiotie- ja metroverkolla. Projektipäällikkönä vastaat esimerkiksi rataan tai sähkönsyöttöön liittyvistä peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeista, mutta tarkempi vastuualueesi muotoutuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tiimin viime aikojen suurimpia projekteja ovat olleet mm. Ilmalan raitiotie, Hernesaaren raitiotie, metrosiltojen peruskorjaukset sekä metron sähkönsyöttöasemien saneeraukset. Pienemmät projektit voivat liittyä esimerkiksi yksittäisen rataosuuden peruskorjaukseen tai vaihteiden uusimisiin.


Projektipäällikkönä olet projektin johtaja ja tilaaja. Ohjaat projektien toteuttamista sekä vastaat projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta raportoiden niistä tiimipäällikölle. Osan työajastasi vie projektien riskienhallinta ja turvallisuuden koordinoiminen. Työssäsi teet yhteistyötä mm. Helsingin kaupungin eri tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Mitä odotamme sinulta?


Edellytämme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta liikenne-, infra- tai sähköalalta (mielellään yli 1kV) sekä kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Uudessa tehtävässäsi työskentelet niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat oleellisia. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä projektiraporttien, ohjelmistojen ja dokumenttien hallintaa. Kokemus raitiotiestä, metrosta, rautatiestä sekä SFS 6002 tiedot luetaan eduksi.


Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten mm. työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Työskentelemme monipaikkaisesti, joten työtä voit tehdä joustavasti etänä tai toimistolla.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja antaa hankepalveluiden päällikkö Anni Suomalainen puh. 0456777153, anni.suomalainen@kaupunkiliikenne.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 17.8.2022 klo 23.59.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi