Siirry sisältöön

Raitiovaunukuljettaja (14 tehtävää)

Suomi, Rogalandin lääni, HelsinkiLiikennöintiyksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Nautitko ajamisesta ja haluat tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Pääkaupunkiseudun raideliikenneverkosto kolminkertaistuu, ja etsimme joukkoomme uusia kuljettajia! Tule meille töihin, meillä on ainutlaatuiset näkymät!


HAEMME OPPILAITA LOKAKUUSSA ALKAVAAN RAITIOVAUNUNKULJETTAJAKOULUTUKSEEN (14 paikkaa)

Työssäsi vastaat ikonisen raitiovaunun kuljettamisesta. Nautit itsenäisestä työstä ja haluat olla osa kaupungin sykettä. Olet matkustajien luottohenkilö, jonka valppaus ja hyvä pelisilmä luovat toimivaa ja turvallista joukkoliikennettä. Pidät erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Olet valmis tekemään vuorotyötä ja pidät vaihtelevasta työympäristöstä. Varmistat osaltasi palvelumme erinomaisen laadun ja asiakastyytyväisyyden.


Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • sinulla on B-luokan lopullinen ajokortti
  • olet vähintään 21-vuotias
  • sinulla on hyvä suomen kielen taito, jolla varmistetaan täsmällinen viestintä ja sen kautta turvallinen liikennöinti.
  • menneisyydessäsi ei ole vakavia liikennerikkomuksia
  • olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit ihmisten kohtaamista
  • olet valmis vuorotyöhön
  • sinulla on hyvä paineensietokyky
  • terveytesi sallii liikenneammatissa toimimisen ja istumatyön. Terveys-, näkö- ja kuulovaatimukset ajoterveyden ryhmän 2 mukaan. Lisätietoa vaadittavasta terveydentilasta voit lukea Traficomin sivulta.

Ammattitaitoiset kouluttajamme kouluttavat sinut työhösi yhteistyössä Stadin ammatti- ja aikuisopiston kanssa. Oppisopimuskoulutus alkaa kaksi kuukautta kestävällä lähiopetusjaksolla. Sitä seuraa neljän (4) kuukauden mittainen työharjoittelujakso. Opiskelu on kokopäivätoimista ja opetus painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Oppisopimuskoulutuksessa olet jo työsuhteessa, ja koulutuksen ajan peruspalkkasi on n. 1986 euroa kuukaudessa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt valmistuvat Pääkaupunkiseudun kaupunkiliikenne Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavien työkavereiden parissa. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon.


Voit tutustua raitiovaunukuljettajan työpäivään Instragram-tilillämme @kaupunkiliikenneoy! Lisätietoa meistä ja kuljettajan työstä löydät ura-sivuiltamme.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja: kuljettajarekrytointi@kaupunkiliikenne.fi


Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.8.2022 klo 23:59 mennessä.

Hyödynnämme rekrytointiprosessin toisessa vaiheessa videokysymyksiä. Lähetämme kysymykset rekrytoinnissa jatkoon päässeille hakemuksella ilmoitettuun sähköpostiin.

Rekrytointiprosessin läpiviemisessä saatamme hyödyntää ulkoista rekrytointikonsulttia.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi