Siirry sisältöön

Ratatyöntekijä (ratakunnossapito)

Suomi, Uusimaa, HelsinkiKunnossapitoyksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja. Vastaamme Helsingin joukkoliikenneinfran, metrojunien ja raitiovaunukaluston liikennöinnistä, kunnossapidosta sekä kehittämisestä. Liikennöimme metroa ja raitiovaunua, järjestämme Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Tule ratatyöntekijäksi Kaupunkiliikenteen palvelukseen!


Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös Kaupunkiliikenne Oy:n rooli kaupunkiliikenteen toteuttajana kasvaa. Toimiva ja kasvava raitioliikenne tarvitsee tuekseen ammattilaisia pitämään raitioradat toimintakunnossa ja turvallisina. Kaupunkiliikenne Oy:n raitiotieratojen monitaitoinen ja joustava tiimi takaa pääkaupunkiseudun raitioliikenteen turvallisuuden ja liikenteen toimivuuden pitämällä kunnossa yli 100 kilometriä raitiotierataa.

Vahvistamme nyt tiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen viittä (5) ratatyöntekijää!

Tehtäviisi kuuluvat raitioradan erilaiset kunnossapitotehtävät. Tärkeimpinä tehtäviäsi ovat raitioradan puhdistaminen raskaan huoltokaluston avulla, vaihteiden puhdistustyöt ja raitiovaunupysäkkien puhtaanapito. Tehtävät vaihtelevat kesä- ja talvikaudella. Talvella työkenttääsi tulevat mukaan esimerkiksi ratojen auraukset ja pysäkkien hiekoitukset. Työskentelet sekä päivä- että yöaikaan.


Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä edellytetään BC-ajokorttia. Lisäksi soveltuvuus vuorotyöhön ja tehtävään soveltuva terveydentila ovat välttämättömiä. Turvallinen toiminta raitioliikenteen keskellä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Luemme eduksi kokemuksen kunnossapitotyöstä sekä teknisistä töistä koneiden ja laitteiden parissa. Soveltuva ammattitutkinto ja kuorma-auton ammattipätevyys ovat lisäksi eduksi työn tekemisessä. Työturvallisuus- ja tulityökortti ovat hyvä lisä tehtävässä.

Toimintasi perustana on joustavuus ja into tarttua uusiin haasteisiin. Tiimin jäsenenä olet tunnettu yhteistyökyvystäsi ja oma-aloitteisesta työskentelyotteestasi.


Miksi Kaupunkiliikenne?

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa. Teet merkityksellistä työtä, jossa mahdollistat päivittäin tuhansien matkustajien sujuvan arjen huolehtimalla osaltasi laadukkaiden ja turvallisten kestävän liikkumisen palveluiden tuottamisesta. Pääset näkemään ja kokemaan niin olemassa olevan raitioliikenteen ympäristön kuin uusien raitioratojen ympäristöt, esim. Raide-Jokerin ennen sen virallista avaamista. Työkavereiksi saat joukon osaavia ja motivoituneita alansa asiantuntijoita. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten mm. työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon.


Lisätietoja

Hakuaikaa on jatkettu 16.10.2022 klo 23:59  saakka.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Antti Metsä-Mähkä

Ratamestari

antti.metsa-mahka@kaupunkiliikenne.fi

p. 09 310 32681


Antin tavoitat ma-to klo. 7-15 ja pe. 7-14Lue lisää työskentelystä meillä täältä!

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi