Siirry sisältöön

Ryhmäpäällikkö, määräaikainen työsuhde

Suomi, Rogalandin lääni, HelsinkiLiikennöintiyksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaan raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Liity joukkoomme! Haemme nyt

RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2023 saakka.

Innostutko metroista ja raitiovaunuista ja haluat olla kehittämässä esihenkilötoimintaa? Etsimme ryhmäpäällikköä liikennöinnin yksikköömme lähiesihenkilöksi vastaamaan 80 metrojunan- ja raitiovaununkuljettajan työsuhteisiin liittyvistä asioista.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on kuljettajien työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtaminen, osaamisen kehittäminen, rekrytointi, liikenneturvallisuustyö ja tiedonvälittäminen kuljettajilta ja kuljettajille. Ryhmäpäällikkönä seuraat myös vastuukuljettajiesi suoriutumista. Sinulla tulee olemaan useita omia vastuualueita liikennepalveluiden toiminnassa ja kehittämisessä, ja työhösi kuuluu myös asematyöskentely. Omalta osaltasi vastaat lisäksi työhyvinvoinnin parantamisesta sekä työtyötapaturmien ja kolareiden vähentämisestä. Työskentelet pääsääntöisesti ma-pe liukuman puitteissa ja halukkaille on tarjolla myös viikonlopputyötä.


Mitä odotamme sinulta?

Koulutusvaatimuksena tehtävään on soveltuva toisen asteen tutkinto tai vastaavat tiedot. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito sekä tyydyttävä englannin kielen taito. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta lähiesihenkilötyöstä.

Ryhmäpäällikön tehtävässä tulet tarvitsemaan metrojunan- / raitiovaunun ajolupaa. Koulutamme sinut ajolupaa varten, joten sinun tulee täyttää ajolupaan liittyvät vaatimukset. Olet lähiesimiehenä ratkaisukeskeinen ja töihin tarttuva, joka tunnetaan helposti lähestyttävänä, kannustavana ja ihmisistä välittävänä. Vuorovaikutustaidot ovat vahvuusaluettasi ja olet vastuullinen

Tehtävän hoitamisen kannalta eduksesi luetaan työehtosopimus- sekä työaikamääräysten tuntemus. Myös kokemus vastaavalta alalta luetaan eduksesi, esim. logistiikka-alalta tai matkustajaliikenteen alalta.


Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin, jossa olet avainasemassa ideoimassa ja kehittämässä yhtiömme liikennöinnin esihenkilötoimintaa. Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa roolisi kautta turvallisen ja laadukkaan joukkoliikenteen tuottamiseen pääkaupunkiseudulla. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja virike-etu.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa liikennehenkilökunnan päällikkö Pasi Singh, p. 040 6273412

Hakuaika tehtävään päättyy 14.8. 2022.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi