Siirry sisältöön

Sähköinsinööri

Suomi, Rogalandin lääni, HelsinkiKunnossapitoyksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Kunnossapitoyksikkö kunnossapitää ja rakentaa Kaupunkiliikenne Oy:n infraa sekä niiden järjestelmiä. Haemme nyt


SÄHKÖINSINÖÖRIÄ


kunnossapitoyksikön infran metron ratasähkön ja turvalaitteiden kunnossapito- ja kehittämistehtäviin. Sähköinsinöörinä tehtäviisi kuuluvat muun muassa kunnossapidon suunnittelu, mitoitus ja oman vastuualueen kunnossapitosuoritteiden seuranta huoltokirjassa.

Huolehdit ratasähköjärjestelmien PTS-ehdotuksien tuottamisesta, kuntokartoituksista sekä mittauksista. Sähköinsinöörinä tehtäviisi kuuluvat myös alihankkijoiden kilpailutus, sopimusten valmistelu, ohjaus, työohjelmien laatiminen sekä työn tekninen ja taloudellinen valvonta. Toimit tiiviissä yhteistyössä ratakunnossapidon mestareiden kanssa seuraten oman tuotannon toteutumista ja Kaupunkiliikenteen ulkoisten yhteystyökumppaneiden sekä muiden sisäisten toimijoiden kanssa.


Mitä edellytämme?


Sinulla on sähköalan koulutus, esim. teknikon tutkinto tai insinöörin tutkinto sekä työkokemusta alalta tai pitkän työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista osaamista. Tunnet erilaisia sähköjärjestelmiä, olet ollut mukana erilaisissa projekteissa tai käyttöönotto- tai suunnittelutehtävissä, joissa eri sähköjärjestelmien yhteensovittaminen vaatii sähköalan osaamista. Sinulla on kokemusta sähkölaitteistojen rakentamisesta, suunnittelusta, kunnossapidosta tai sähkölaitteistojen käyttöönottoon liittyvistä tehtävistä.


Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellista työotetta, aktiivista työtapaa ja hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Sinulla on voimassa oleva ajokortti B.


Luemme hakijalle eduksi kokemuksen sähkökäytönjohtajan tehtävistä sekä automaatio-osaamisen.


Miksi meille?


Tule työskentelemään ainutlaatuisessa työympäristössä Suomen ainoan metron ja sen sähköjärjestelmien parissa! Tässä työssä pääset näkemään sellaisia kaupungin kulmia, joihin vain harvat pääsevät.  Työsi merkitys näkyy konkreettisesti kaupunkilaisten arjessa, joiden matkojen sujuvuuden mahdollistat huolehtimalla metrojen ratasähköjärjestelmien kunnossapidosta ja kehittämisestä.


Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Palkkaasi täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten työnantajan tukema lounas, työsuhdematkalippu ja virike-etu.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa

Radan kunnossapitopäällikkö Jukka Anttalainen  p. 09 31035503

Hakuaika tehtävään on avoinna 23.5. saakka.

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi