Siirry sisältöön

Tekninen valvoja

Suomi, Uusimaa, HelsinkiLiikennöintiyksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja. Vastaamme Helsingin joukkoliikenneinfran, metrojunien ja raitiovaunukaluston liikennöinnistä, kunnossapidosta sekä kehittämisestä. Liikennöimme metroa ja raitiovaunua, järjestämme Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa päästöttömällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa turvaat kaupunkilaisten sujuvan arjen? Liity joukkoomme, haemme nyt


TEKNISTÄ VALVOJAA


Kaupunkiliikenteen valvomot toimivat vuoden jokaisena päivänä ja tuntina turvaten pääkaupunkiseudun raideliikenteen turvallisuuden ja jatkuvuuden. Herttoniemessä sijaitseva tekninen valvomo säätelee ja valvoo metroradan sähkönsyöttöä, raitioradan yöaikaista sähkönsyöttöä sekä valvoo ja ohjaa Kaupunkiliikenteen hallinnoimien kiinteistöiden kiinteistö-, tunneli- ja turvallisuustekniikkaa. Lisäksi tekninen valvomo huolehtii vikatilanteiden selvittämisestä ja raportoinnista sekä osallistuu huoltoihin yhdessä eri henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa. Tekninen valvomo takaa pääkaupunkiseudun kaupunkiraideliikenteen turvallisuuden ja liikenteen sujuvuuden valvoen ja ohjaten jatkuvasti yli 200 000 yksittäistä teknistä ohjaus- ja valvontapistettä.


Teknisenä valvojana työskentelet 3-vuorotyössä teknisen valvomon pienessä ja tehokkaassa tiimissä yhteistyössä muiden valvomoiden kanssa. Valvot ja ohjaat Kaupunkiliikenteen kiinteistöjen taloteknisiä laitteita (kiinteistö- ja rakennusautomaatio), sähkönsyöttöjärjestelmiä (keskijännite- ja tasasähkökojeistot sekä muuntamot) sekä muita julkisiin tiloihin vaadittuja teknisiä järjestelmiä. Valvonta-alueellesi kuuluvat mm. Kaupunkiliikenteen kiinteistö- ja ratainfra.


Aamuvuorojen ohella yövuorot ovat kiireisintä aikaa, kun liikenteen tauotessa suoritetaan enemmistö huoltotöistä. Öisin valvonta-alueellasi on samanaikaisesti useita työryhmiä, joiden työskentelyä tuet ja turvaat valvomosta käsin mm. säätelemällä metron ja raitiovaunujen sähkönsyöttöä. Sinulla on keskeinen rooli myös häiriö-, poikkeus-, ja kriisitilanteissa, joissa pidät tilanteen hallinnassa tiimisi kanssa. Toimintasi perustana on aina turvallisuuden takaaminen niin asiakkaille kuin kentällä työskentelevälle henkilöstöllemme sekä muille sidosryhmille.


Mitä odotamme sinulta

Etsimme sinua, joka haluat sitoutua vaihtelevaan ja merkitykselliseen työhön. Edellytämme soveltuvaa sähköalan tutkintoa esimerkiksi sähkövoimatekniikan ammatillista perustutkintoa sekä vähintään 1–3 vuoden työkokemusta koulutusta vastaavissa tehtävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi hyvää tietoteknistä osaamista.

Lisäksi olet halukas ja sovellut työskentelemään 3-vuorotyössä. Jotta menestyt tehtävässä, olet myös yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn.


Tarjoamme

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi ovat joukkoliikenteen ja valvomotoiminnan ammattilaiset. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja merkityksellisen työn. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja tarvittaviin työkaluihin. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas, virike- ja hierontaetu sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Palkka koostuu työkohtaisesta kuukausipalkasta, henkilökohtaisesta palkanosuudesta sekä vuorolisistä. Tehtävän työkohtainen kuukausipalkka on 2714 euroa, vuosiansioiden vaihteluvälin ollessa 35 000e - 45 000e riippuen vuorolisien vaikutuksesta.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa 

valvomomestari Pasi Lintunen p. 09 310 35448 

valvomopäällikkö Petri Norrena p. 09 310 35518

Työpaikan osoite on Hiihtomäentie 15 A 00810

Lue lisää täältä kuinka tekninen valvojamme kuvailee teknisen valvojan tehtävää ja työtä valvomossa. 


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.12.2022 klo 23:59 mennessä.


Tule meille töihin – meillä on ainutlaatuiset näkymät!

Lue lisää työskentelystä meillä täältä! 


tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi