Siirry sisältöön

Tiimipäällikkö, kiinteistöprojektit

Suomi, Rogalandin lääni, HelsinkiOmaisuudenhallintayksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Haemme TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ kiinteistöprojektit-tiimiin


Tiimipäällikkönä johdat noin seitsemästä projektipäälliköstä koostuvaa tiimiä. Tiimi on osa omaisuudenhallintayksikön hankepalveluita, ja sen tehtävänä on toteuttaa investointiprojekteja Kaupunkiliikenne Oy:n kiinteistöihin. Tiimin näkyvimpiin projekteihin kuuluvat metroasemien peruskorjaus- ja kaupunkikehityshankkeet, mutta tiimin vastuulla on myös varikko- ja valvomokiinteistöihin sekä liityntäpysäköintiin ja hallinnoimiimme rautatieasemiin liittyviä hankkeita. Projekteja on kerrallaan käynnissä useita kymmeniä, ja niiden vuosibudjetti on yhteensä kymmeniä miljoonia euroja.


Tiimipäällikkönä tehtäväsi on tukea projektipäälliköitä heidän työssään. Lisäksi raportoit tiimin projektien tilanteesta kyseisten omaisuuslajien ohjausryhmille ja koordinoit projektien resursointia. Saat myös tehdä projektipäällikön tehtäviä oman ja tiimisi työtilanteen mukaan.


Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään alempi korkeakoulututkinto
  • Kokemusta rakennus- tai kiinteistöalalta
  • Kokemusta ihmisten johtamisesta
  • Sujuva toimisto-ohjelmien käyttö (Outlook, Teams, PowerPoint, Excel)

Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Valmentava ote johtamiseen: autat tiimiäsi onnistumaan ja oppimaan uutta
  • Perusymmärrys taloudesta, työsuhdeasioista ja hankinnoista

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan pääkaupunkiseudun kaupunkiraideliikenteeseen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Työkavereiksi saat joukon osaavia ja motivoituneita alansa asiantuntijoita. Palkkaasi täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edut, työsuhdematkalippu sekä työsuhdeasunto. 


Ota seuraava askel urallasi ja tule luomaan kanssamme kestävää liikennettä! Lue lisää työskentelystä urasivuiltamme, jotka löytyvät painamalla tätä linkkiä: https://ura.kaupunkiliikenne.fi/.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja antaa Hankepalveluiden päällikkö Anni Suomalainen puh. 045 677 7153, anni.suomalainen@kaupunkiliikenne.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 24.8.2022 klo 23.59.

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi