Siirry sisältöön

Tiimipäällikkö, rata- ja ratasähköprojektit

Suomi, Rogalandin lääni, HelsinkiOmaisuudenhallintayksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Haemme TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ rata- ja ratasähköprojektit -tiimiin


Tiimipäällikkönä johdat n. 8-henkistä projektipäälliköstä koostuvaa tiimiä. Tiimi on osa omaisuudenhallintayksikön hankepalveluita, ja sen tehtävänä on toteuttaa investointiprojekteja pääkaupunkiseudun raitiotie- ja metroverkolla. Tiimin viime aikojen suurimpia projekteja ovat olleet mm. Ilmalan raitiotie, Hernesaaren raitiotie, metrosiltojen peruskorjaukset sekä metron sähkönsyöttöasemien saneeraukset. Pienimmät projektit voivat liittyä esimerkiksi yksittäisen rataosuuden peruskorjaukseen tai vaihteiden uusimisiin. Projekteja on kerrallaan käynnissä useita kymmeniä, ja niiden vuosibudjetti on yhteensä joitakin kymmeniä miljoonia euroja.


Tehtäväsi on tukea projektipäälliköitä heidän työssään. Lisäksi raportoit tiimin projektien tilanteesta rataomaisuuden ohjausryhmälle ja koordinoit projektien resursointia. Saat myös tehdä projektipäällikön tehtäviä oman ja tiimisi työtilanteen mukaan.


Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään alempi korkeakoulututkinto
  • Kokemusta liikenneinfrasta tai sähköstä
  • Kokemusta ihmisten johtamisesta
  • Sujuva toimisto-ohjelmien käyttö (Outlook, Teams, PowerPoint, Excel)


Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Valmentava ote johtamiseen: Autat tiimiäsi onnistumaan ja oppimaan uutta
  • Perusymmärrys taloudesta, työsuhdeasioista sekä hankinnoista
  • Kokemusta raitioteistä, metrosta tai rautateistä

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan pääkaupunkiseudun kaupunkiraideliikenteeseen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Työkavereiksi saat joukon osaavia ja motivoituneita alansa asiantuntijoita. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten mm. työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. 


Ota seuraava askel urallasi ja tule luomaan kanssamme kestävää liikennettä! Lue lisää työskentelystä urasivuiltamme, jotka löytyvät tästä linkistä: https://ura.kaupunkiliikenne.fi/.


Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja antaa hankepalveluiden päällikkö Anni Suomalainen puh. 0456777153, anni.suomalainen@kaupunkiliikenne.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 24.8.2022 klo 23.59.


tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi