Siirry sisältöön

Turvavalvoja

Suomi, Uusimaa, HelsinkiLiikennöintiyksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja. Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme joukkoliikenteen kokonaisuuden kehittämisestä ja kunnossapidosta. Liikennöimme raitiovaunua ja tuotamme metron liikennöintiä palveluna. Järjestämme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa turvaat kaupunkilaisten sujuvan arjen? Liity joukkoomme, haemme nyt


TURVAVALVOJAA, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


Kaupunkiliikenteen valvomot toimivat vuoden jokaisena päivänä ja tuntina turvaten pääkaupunkiseudun raideliikenteen turvallisuuden ja jatkuvuuden. Turvavalvojana työskentelet 3-vuorotyössä turvavalvomon tehokkaassa tiimissä yhteistyössä muiden valvomoiden kanssa. Tehtävänäsi on yhdessä työparisi kanssa vastata kaupunkiliikenteen turvavalvomon toiminnasta. Vuorosi aikana ohjaat enimmillään lähes 50 järjestyksenvalvojan toimintaa:

  • otat vastaan ja reagoit eri järjestelmistä tuleviin ilmoituksiin
  • valvot Kaupunkiliikenteen tiloissa kulkemista
  • vastaat mm. metroasemilta tuleviin hätäpuheluihin ja teet kameravalvontaa


Lisäksi poikkeus- ja häiriötilanteissa huolehdit tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisesta yhteistyössä muiden valvomoiden ja viranomaisten kanssa. Tiedotat tilanteesta sekä Kaupunkiliikenteen oman että pääkaupunkiseudun joukkoliikenneorganisaation sisällä. Tilanteiden päätyttyä huolehdit tapahtumien raportoinnista asianmukaisille tahoille kulloisenkin tilanteen mukaan.


Mitä odotamme sinulta


Etsimme sinua, joka haluat sitoutua vaihtelevaan ja merkitykselliseen työhön. Edellytämme toisen asteen tutkintoa tai soveltuvaa turvallisuusalan koulutusta, voimassa olevaa vartijakorttia sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta turvallisuusalalta.


Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi hyvää tietoteknistä osaamista. Lisäksi olet halukas ja sovellut työskentelemään 3-vuorotyössä. Jotta menestyt tehtävässä, olet myös yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn.


Tarjoamme


Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi ovat joukkoliikenteen ja valvomotoiminnan ammattilaiset. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja merkityksellisen työn. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja tarvittaviin järjestelmiin. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas, virike- ja hierontaetu sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa 

ma 12.9. klo 13-15

ma 19.9. klo 13-15

ma 26.9. klo 13-15

pe 30.9. klo 13-15

Elina Severinkangas p. 050 5591964


Työpaikan osoite on Hiihtomäentie 15 A 00810 Helsinki 

Hakuaika tehtävään on avoinna 3.10. 2022 saakka.


Tule meille töihin – meillä on ainutlaatuiset näkymät!

Lue lisää työskentelystä meillä täältä! 

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi