Siirry sisältöön

Työsuhdepäällikkö

Suomi, Uusimaa, HelsinkiHenkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikkö

Työpaikan kuvaus

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja! Kaupunkiliikenne Oy hallinnoi Helsingin joukkoliikenneinfraa ja omistaa raitiovaunukaluston. Vastaamme raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä sekä kunnossapidosta. Hoidamme lisäksi Suomenlinnan lautan liikenteen sekä järjestämme Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa vihreällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.


Liity joukkoomme! Etsimme työsuhdepäällikköä


Haemme työsuhdeosaamista omaavaa päällikköä Kaupunkiliikenteen HR-palveluihin. HR-palveluissa huolehdimme työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä. Tiimimme huolehtii mm. henkilöstöpalveluista, työsuhdeasioista, työhyvinvoinnin kehittämisestä sekä HR-tiedolla johtamisesta.


Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • työehtosopimusten tulkinta ja ohjeistus
  • esihenkilöiden tuki palkka- ja työsuhdeasioissa sekä lainsäädännön, työehtosopimusten ja henkilöstöhallinnon ohjeiden tulkinnassa
  • työsuhdeasioihin liittyvien prosessien ja toimintatapojen kehittäminen
  • neuvotteluihin liittyvät valmistelutehtävät ja neuvotteluihin osallistuminen
  • HR-järjestelmiin ja -järjestelmäprojekteihin liittyvät asiantuntijatehtävät
  • päiväsi voivat sisältää laajasti myös muita tiimin vastuulle kuuluvia henkilöstöhallinnon tehtäviä


Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä edellytetään laajaa ja monipuolista kokemusta työsuhde- ja työlainsäädännöllisistä asioista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, monipuolista kokemusta HR-järjestelmistä sekä hallitset MS Officen käytön ja erityisesti Excelin käyttö on sinulle tuttua. Tehtävässä menestyminen edellyttää proaktiivista ja itseohjautuvaa työotetta; olet valmis kohtaamaan ja ratkomaan haasteita, joihin ei ole valmiita vastauksia. Lisäksi tehtävässä tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.


Miksi Kaupunkiliikenne Oy?

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Kaupunkiliikenne rakentaa tulevaisuuden kaupunkia ja pitää sen liikkeessä jo tänään. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten mm. työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-etu, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Työskentelemme monipaikkaisesti, joten työtä voit tehdä joustavasti etänä tai toimistolla.

Lisätietoja

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lisätietoa tehtävästä antaa HR-päällikkö Matts Hägg, puh. 040 809 5053 maanantaina 21.11.2022 klo 14–15 ja perjantaina 25.11.2022 klo 12–13. Hakuaika tehtävään päättyy 8.12.2022 klo 23:59.

tai

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ura(at)kaupunkiliikenne.fi